Betontelep Érd határán

Sokan nem tudják, de Érden is több éve sikeresen működik egy betontelep ahol segítőkész emberek kis csapata várja kedves megrendelőinket. Készbetont szállítunk Érd és környékére, de sok rendelésünk van távolabbi helyekre is.(pl.:Etyek, Biatorbágy, Ráckeresztúr, Ercsi, Adony, Bp. XXII. ker. stb. )Szükség esetén pumpával dolgozzuk be a betont. Több 10m3-es mixer autó, két darab 23m3-es pumix és egy darab 28m3-es pumix áll vevőink rendelkezésére nap, mint nap.

Nyáron CEM II. 32,5N (másod osztályú) Lábatlani cementből dolgozunk, ami igaz kicsi drága, de megbízható, jó minőség. Télen CEM I. (első osztályú) cementet használunk. Ezzel nyáron azért nem lehet dolgozni, mert a nagy melegben hamar elkezd kötni, zsugorodik a beton és megrepedezik a lesimított terület. Nagyon fontos csak olyan szakemberrel építesse a házat, aki szakszerűen be tudja dolgozni és utó kezelni a megrendelt anyagot, mert ezekért nem a betontelep, hanem a megrendelő a felelős. Sok betontelep CEM III. (harmad osztályú) cementet használ és így olcsóbban tudja adni a betont, de az az igazság,hogy egy komoly építkezésen, a betonon nem szabad spórolni. Egyes vállalkozók, akik eladásra építik a házakat nem csak a minőségi betont, de a vasat is kihagyják az alapból.

A jó minőségi betonhoz, jó minőségű sóder is kell. Telephelyükön 0-24-es és 0-16-os szemcsenagyságú mosott osztályozót sóder van, amit a Méhes bányából hoznak. Ez a környék legjobb minőségű anyaga. A vevőink kérésére vegyszeres adalékot is teszünk a betonba, mint pl.: folyósító, vízzáró, télen kötés gyorsított, fagyállott, de ezt előre kell jelezni.

Bárki fordulhat hozzánk segítségért, ha kéri a megrendelő akár a helyszínre is kimegyünk. Kollegáink több éves tapasztalatainkat és szaktudásukat szívesen megosztják kedves vevőinkkel.